A szezon első versenyén érmeket osztottak: Kecskés Dorián országos bajnok

46

Az országos bajnokságon érmes csíki sportolók és edzőik

December 19-én és 20-án Oto­peni adott otthont a műkorcsolyázók országos bajnokságának a felnőtt és ifjúsági korosztályok­ban. A felnőtt csíki sportolók közül ketten is dobogósok lettek az országos megmérettetésen.

Az otopeni-i műjégpályán tartották december 19-én és 20-án a felnőtt és ifjúsági műkorcsolyázók országos bajnokságát. Csíkszeredából az Iskolás Sportklub és a Sportklub egy-egy versenyzővel volt jelen a megmérettetésen, mindkét sportoló dobogóra állhatott. Az elmúlt hétvégi viadal a 2019/2020-as idény első versenye volt.
A férfiak kategóriájában a Csíkszeredai Sportklub versenyzője, Kecskés Dorián megnyerte az országos bajnokságot, míg a nőknél az ISK Csíkszereda sportolója, Ureche Adreea a második helyen zárt.
A fiatalabb korosztály számára szintén a fent említett időpontban tartották a Karácsony varázsa (Magie de Crăciun) nevet viselő versenyt, amelyen az ISK és a Sportklub mellett a Felcsík SK sportolói is jelen voltak Bogyó Löffler Mária és Simon Mária edzők irányításával. A novice intermediate kategóriában a fiúknál Tulit Lehel (Sportklub), míg a lányoknál Ráduly Réka (ISK) győzött, Bartalis Hajnalka (Sportklub) pedig a harmadik helyen zárt. A novice basic kategóriában a fiúknál Karda Oszkár (Felcsík SK) a második, míg Domahidi Dóczi Bálint (Sportklub) a negyedik helyen zárt, a lányoknál Antal Bernadett (ISK) a negyedik, Csíki Tünde (Sportklub) a 13., Gábor Bernadett (ISK) a 15., Balázs Kitty (Sportklub) a 19., Both Eszter (Felcsík SK) a 20., Nagy Boglárka (Sportklub) a 21., Szőke Tünde (Sportklub) pedig a 22. helyen zárt.
A cubs kategóriában a lányok versenyében Szőke Anna (Sportklub) a hetedik, Domahidi Dóczi Ágnes (Sportklub) a nyolcadik, Fülöp Kata (ISK) pedig a kilencedik helyen zárt. A chiks kategóriában a fiúk versenyét a Sportklub versenyzője, Assy George nyerte, a recreational kategóriában a fiúknál Tulit Asztrid, míg a lányoknál Tulit Ingrid (mindketten Sportklub) diadalmaskodott, Domokos Eszter (ISK) pedig a második helyen zárt. Csapatban a Bukaresti Edu Sport lett az első, a Csíkszeredai Sportklub pedig a második helyen zárt.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek