A szakemberek is kedvet kaptak hozzá

Egészségügyi szűrőprogram Kányádon

35

Múlt pénteken vehettek részt utoljára Kányád község lakói az egészségügyi szűrővizsgálatokon, amely Hargita Megye Tanácsa, Jász-Nagykun-Szolnok megye, Kányád Község Polgármesteri Hivatala és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház szervezésében zajlott az elmúlt hét folyamán.

György Sándor, Kányád polgármestere köszönetet mondott a két testvérmegyének és a magyarországi kórház, valamint a helyi orvosok segítségének, hogy Kányádon szervezhették meg a szűrőprogramot, amelyet nagy érdeklődéssel fogadtak a helyiek. Bíró Barna Botond, Hargita Megye Tanácsának alelnöke a két megye közötti tartalmas kapcsolatról számolt be, amelynek egyik hozadéka ezen szűrőprogramok is. Piroska Miklós, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés elnöke bizalmát fejezte ki, hogy a részt vevő orvosok is kedvet kaptak ehhez a munkához.
Kányádon kardiológus, gyermekgyógyász, bőrgyógyász, neurológus, szemész, fogorvos és gyógytornász szakorvosok, illetve szakasszisztensek fogadták a négy nap alatt a község lakóit.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.