vasárnap, november 29, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

A romakirály áldomást inna Trumppal

Levelet és egy ajánlatot intézett az Amerikai Egyesült Államok elnökéhez az önmagát a romák nemzetközi királyává kikiáltott Dorin Cioabă, felajánlva Donald Trumpnak, hogy a romák megépítik a Mexikó és az USA közötti falat, mert nincs munkájuk, és anyagilag „igen gyengén” állnak.

Cioabă levelében azt részletezi Trumpnak, hogy a romák nagyon jó szakemberek, ráadásul az sem elhanyagolható, hogy olcsón dolgoznak.
„Beiktatása alkalmából a romák nevében jó egészséget kívánok és Isten áldását kérem a világbéke és a haladás érdekében hozott döntéseire. Ugyanakkor az általam képviselt nemzetiség támogatásáról biztosítom projektjei megvalósításában, és ajánlatot tennék egy együttműködésre: a romák megépítenék a falat Amerika és Mexikó között. Olcsón dolgozunk, mert a romáknak nincs munkahelyük, és igen gyenge anyagi helyzetben vannak. Nem utolsósorban tájékoztatom, hogy a romák jó fémmegmunkáló szakemberek, képesek tehát megvalósítani az ön elképzelését” – részletezi a levél.
Donald Trump január 25-én rendelte el egy fal építését a 3200 kilométer hosszú mexikói határon. Az Egyesült Államok elnöke közölte: a fal tervezését már elkezdték, kivitelezéséhez hat hónapon belül hozzálátnak.

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb