A negyeddöntőig meneteltek

Országos bajnokság

83

Câmpulung Muscelen tartották a hazai U21-es egyéni országos asztalitenisz-döntőt, amelyen az ISK-FSK Székelyudvarhely négy sportolója is jelen volt. A Tamás Szabolcs és Sánduly Levente párosnak a negyeddöntőig sikerült jutnia.

A döntős udvarhelyi sportolók

Az elmúlt hétvégén Câm­pu­lung Muscel adott otthont az U21-es egyéni országos asztalitenisz-döntőnek, amelyen az ISK-FSK Székelyudvarhely négy sportolója is részt vett. A Tamás Szabolcs, Sánduly Levente, Medvés Antal és Balázs Csaba alkotta udvarhelyi gárda egyéniben a selejtezőkörben kezdett, hárman pedig a főtáblára is jutottak.
Tamás Szabolcs megnyerte csoportját, Sánduly Levente és Medvés Antal pedig csoport­másodikként jutott a főtáblára, ám Balázs Csabának nem sikerült kijutnia erős csoportjából. A főtábla első fordulójában Sándulyt a craiovai Bogdan, Tamást a bukaresti Dumitrescu, míg Medvést is a slatinai Radoi búcsúztatta a legjobb tizenhattól.
A páros versenyszámban a Tamás–Sánduly páros a legjobb tizenhat között szerezte meg a továbbjutást a Bogdan–Radoi duó ellen, ám a negyeddöntőben a későbbi ezüstérmes Tomica–Movileanu kettős legyőzte a székelyudvarhelyieket, így az ötödik helyen végzett az ISK-FSK páros. A Medvés–Balázs páros az első fordulóban magabiztos győzelmet aratott, a nyolcaddöntőben pedig az első számú kiemelt Oprea–Chirita kettőstől kaptak ki.

Sikerek Kézdiszéken
A hétvégén Kézdivásárhelyen tartották a Dobolyi Aladár Emlékversenyt, amelyre az országból közel kétszáz utánpótlás korú sportoló nevezett. A húsz asztalon zajló rendezvényen négy korcsoportban zajlottak a mérkőzések, a négyből három korosztályban az ISK-FSK sportolói álltak a dobogóra, sőt a legnagyobbak között mindhárom színű éremből került Udvarhelyre.
Az U15 korosztályban körmérkőzéses rendszerben zajlott a kétnapos torna, Vetésy Norbert megnyerte a turnét, Jenei Barnabás a második, Karácsony Dániel a harmadik, Mózes Botond a hatodik, Geréb Attila pedig a hetedik helyen zárt. Az U13 korcsoportban Bándi Tamás a harmadik helyen zárt, akárcsak Sebők Márton az U9-es korosztályban.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek