A nap kérdése: folytatódik-e az Erste Liga?: Beszüntették a jegyárusítást

19

Szlovákiában, Ausztriában vagy épp Németországban a koronavírus terjedését megelőzendő véget vetettek a jégkorongidénynek. A Román Jégkorong Szövetség égisze alatt minden meccs zárt kapus. Felkészült az Erste Liga?

Sok a nyitott kérdés a mai mérkőzéssel kapcsolatban                                                                       Fotó: Pál Zoltán

Megrendezik-e a Gyergyói HK – Csíkszeredai Sportklub, illetve az Újpest – Ferencváros-Telekom jégkorong Erste Liga elődöntőit? Erre a kérdésre lapzártánkig konkrét válasz nem érkezett. Az viszont biztos, hogy Romániában és Magyarországon a tegnap reggel életbe lépett szigorítások miatt 100 nézőnél nem engedhetnek be többet.
Míg a Gyergyói HK kedden közzétette, hogy 900 nézőt enged be a ma esti meccsre, addig legutóbbi közleményükben már jelezték, hogy a jegyárusítást beszüntették.
A Magyar Jégkorong Szövetség vezetőit kérdezve lapzártánkig nem kaptunk egyértelmű választ arra, hogy az Erste Liga folytatódik-e vagy véget ér a szezon?
Jelen pillanatban annyi biztos, hogy mindkét ágon a tavalyi döntősök – a Ferencváros-Telekom és a Csíkszeredai Sportklub – vezet 2–0-ra az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharcban. Továbbá az is biztos, hogy amennyiben lesz meccs, akkor Gyergyószentmiklóson 18.30 órától, míg Újpesten 19 órától kezdődik az.
Ugyanakkor a Román Jégkorong Szövetség is döntést hozott: minden román bajnoki meccs, nézők nélkül lesz megrendezve az elkövetkezendő időszakban.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek