A mobil vágópontról is kérdezhetik őket

Munkában a székelyföldi falugazdászok

47

Az Európai Vidékfejlesztési Alapokból hamarosan újabb finanszírozások lesznek elérhetők. A mobil vágópontok létrehozását célzó intézkedés a PNDR 4.2-es kiírásában lesz elérhető. A kis- és középvállalkozások, valamint szövetkezetek számára elérhető pályázat leadási határideje 2019. január 31. Ennek apropóján a székelyföldi falugazdász hálózat szakemberei Szászhermányban vettek részt egy vágópont bemutatásán.
„A látogatás célja az volt, hogy szervezetünk minél alaposabb tájékoztatást tudjon adni az érdeklődőknek a vágópont működéséről, az engedélyeztetési eljárásokról, valamint az üzemeltetés során felmerülő kérdésekről. A megtekintett alapszolgáltatásokat ellátó vágópont ára 55 ezer euró, aminek szövetkezetek esetében 70 százalékát, kis- és középvállalkozások esetében 50 százalékát finanszírozza a pályázat” – áll a Székely Gazdaszervezetek Egyesületének tegnapi, lapunkhoz eljuttatott közleményében.
Az érdeklődők információkat kérhetnek a projekttel kapcsolatban, valamint a szövetkezetek bejegyzéséről a Székely Gazdaszervezetek Egyesületének e-mail-címén (szekelygazdak@gmail.com) vagy a 0735–845266-os telefonszámon.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek