2021, január 23, szombat.
custom_html_banner1

A Mikó-várba „költözik” a színház

Színházi esték címmel hirdetett előadássorozatot a Csíki Játékszín. Az önkormányzati színház ezúttal többnyire korábbi előadásait tűzi műsorra, de a programot koncert is színesíti. Holnap este Márdirosz Ágnes Szép Fehér Annácska című balladaestje tekinthető meg a Mi­kó-vár udvarán.

A koronavírus-járvány miatt bevezetett karantén idején online előadásokat közvetített a Csíki Játékszín. Az évad második felére tervezett produkciókat törölték. Ezúttal a Mikó-vár udvarán biztosítanak színházi élményt a közönségnek. Holnap este 8 órától Márdirosz Ágnes Szép Fehér Annácska című balladaestjére várják a nagyérdeműt. Szintén ezen a héten, pénteken este 8 órától a Transylvanian Bú Boys együttes Jack Cole dalaiból című koncertjére várják az érdeklődőket.

– A karantén óta ez az első olyan megmozdulásunk, ahol a közönségünkkel tudunk találkozni ezeken a program szerint meghirdetett estéken. Még nagyon bizonytalan minden, nagy kérdőjellel nézünk az új évadkezdésre és egyáltalán a jövő elé, hogy milyen módon lehet vagy nem lehet majd előadásokat szervezni. Tehát jelenleg ezt az új lehetőséget szeretnénk kihasználni, amennyiben az időjárás is engedi, hogy ezekkel a meghirdetett előadásokkal legalább a szabadtéren találkozzunk a közönségünkkel – mondta lapunknak Kányádi Szilárd színházigazgató. 

Megjegyezte: jegyek csak az előadások előtt válthatók a helyszínen, és érkezési sorrendben tudják fogadni a közönséget.

– Előadásainkra mindenkit szeretettel várunk, ám a helyek száma korlátozott. Most kaptunk engedélyt, nyilván be kell tartani az előírásokat, amelyeket jól látható helyre kifüggesztünk, illetve felvételről is bemondjuk. Mindenre megpróbálunk odafigyelni, hogy a rendeleteknek megfelelően, zavartalanul tudjuk az előadásokat megtartani – tette hozzá Kányádi.


Kapcsolódó cikkek:

14,347RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb