A megyei bajnoki címért játszanak

Gyergyószárhegy lesz a házigazda

47

Gyergyószárhegy ad otthont vasárnap a Hargita megyei terem­labdarúgó-bajnokság idei kiírá­sa döntő tornájának. Hat csapat küzd a bajnoki címért.

Lezárul a hétvégén a 2019-es Hargita megyei teremlabdarúgó-bajnokság, a döntő tornának vasárnap Gyer­gyó­szár­hegy ad otthont. Előzetesen három tornát rendeztek, minden csoportból az első két helyezett jutott a döntőbe.
Az A csoport küzdelmeinek Székelykeresztúr február 3-án adott otthont, a házigazda Egyesülés mellett a Korondi Ifjúság jutott a döntőbe, míg a Székelyudvarhelyi UH-nak véget értek a küzdelmek a csoportkörben.
A B csoport mérkőzéseit Ko­rondon tartották szintén február 3-án, a győzelmet az FK Székelyudvarhely U19-es csapata szerezte meg a szintén udvarhelyi IPSE előtt, a Korondi Junior a harmadik, míg a Szentegyházi Vasas a negyedik helyen zárt.
A Csík–Gyergyó körzet csoportküzdelmeinek február 10-én Gyergyószárhegy adott otthont, a torna a házigazda Bástya sikerével zárult, másodikként az Inter Gyergyó U19-es csapata végzett, Csíkszentdomokos a harmadik, a Gyergyóremetei Kereszthegy a negyedik, míg a Csíkszentgyörgyi Fiság az ötödik lett.
A döntős csapatokat két csoportra osztották, a két csoportelső az elődöntőbe jut, ennek győztesei pedig a 2019-es Hargita megyei teremlabdarúgó bajnoki címért küzdhet. Az elődöntők vesztesei a kisdöntőben mérkőznek meg egymással, míg a csoportharmadikok az ötödik helyért játszanak.

A torna műsora
Csoportküzdelmek (február 24., Gyergyószárhegy): A csoport: Gyergyószárhegyi Bástya – Korondi Ifjúság (9), Bástya – FK Székelyudvarhely U19 (10.40), Ifjúság – FK Székelyudvarhely U19 (12.20). B csoport: Székely­keresztúri Egyesülés – Inter Gyergyó U19 (9.50), Egyesülés – IPSE Székelyudvarhely (11.30), Inter Gyergyó U19 – IPSE (13.10).
Elődöntők: A1 – B2 (14), B1 – A2 (14.50).
Helyosztók: az 5. helyért: A3 – B3 (15.40); kisdöntő: az elődöntők vesztesei (16.30); döntő: az elődöntő győztesei (17.20).

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek