A legjobb pályamunkát díjazzák

Ötleteket gyűjtenek

52

Pályázatot hirdetett Gyergyó­re­mete polgármesteri hivatala, hogy ötleteket gyűjtsenek a készülő új piactér minél hatékonyabb működtetésére. A legjobb pályamunkát pénzjutalommal díjazzák.

Az új piactér alaprajza. A működtetésre javaslatokat várnak

Pályázati felhívást tett közzé Gyergyóremete Polgármesteri Hivatala: ötleteket, javaslatokat, véleményeket gyűjtenek a termelői piac színvonalas működtetésére. Az önkormányzat a község központjának közelében új piacteret építtet, amely jövőre készül el, s szeretnék a lakosokat is bevonni a működtetés megtervezésébe. Olyan pályamunkákat várnak, amelyekben a pályázó részletesen leírja, hogyan képzeli el a piac működését és gazdasági számítást is mellékel. Az érdeklődők rendelkezésére bocsátják az épülő létesítmény alaprajzát, amelyen láthatják, milyen részekből áll a piactér, hol lesznek a bejáratok és a parkolók. A felmerülő kérdésekre is válaszolnak írásban a polgármesteri hivatal munkatársai.
Jövő szerdán 18 órától, a községháza tanácstermében megbeszélést tartanak a témában, ahová minden érdeklődőt várnak. A pályamunkákat elektronikusan (office@gyer­gyo­remete.ro) vagy postai úton (Gyer­gyóremete, Cseres Tibor tér
10. szám) lehet benyújtani december 13-án 16 óráig. A pályáztató megjegyzi, az egyes dolgozatokban fellelhető eredeti ötleteket felhasználják majd az ötletgazda nevének megjelölésével, a legjobbnak ítélt pályamunkát pedig díjazni fogják, 1500 lej lesz az első helyezett jutalma.

Lázár Hajnal

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek