A középmezőnyben végeztek

61

Buzău adott otthont az elmúlt hétvégén az ifjúsági II-es országos asztalitenisz csapatdöntőnek, amelyen két gárdával volt jelen a Székelyudvarhelyi ISK-FSK. Az udvarhelyiek a középmezőnyben zártak.

Az elmúlt hétvégén a buzăui sportcsarnokban rendezték az asztalitenisz országos csapatbajnokság döntőjét a junior II-es korosztály számára. A Székelyudvarhelyi ISK-FSK a csapatbajnokság tizenhatos döntőjébe több gárdával is bejutott.
A Sánduly Levente, Vetésy Norbert és Jenei Barnabás alkotta csapat automatikusan bekerült a végső döntőbe egyéni ranglistahelyezésüknek köszönhetően, a Karácsony Dániel, Pinzar Andrei és Szőcs Bence csapat pedig megnyerte a selejtező tornát, így ők is a legjobb tizenhat között folytathatták. A Mózes Botond, Geréb Attila, Káló Norbert és Bándi Tamás alkotta harmadik csapat is közel állt a továbbjutáshoz, a selejtezőben egy megnyert és két elveszített mérkőzésükkel azonban nem jutottak a legjobbak közé. A fiatalabbak által alkotott csapatok még két évig ebben a korosztályban fognak versenyezni.
Az ISK-FSK második csapata a selejtező tornán magabiztosan nyerte a csoportját, mind a három mérkőzését 4–0 arányban nyerve meg, Câmpulung, valamint a Konstancai LPS és Farul csapatai ellen. A döntő első fordulójában nehéz csoportba került a csapat, 4–1-es vereséget szenvedtek Buzău és Slatina ellen, majd legyőzték Beszterce második számú csapatát, így a 9–16. helyekért folytatták a versenyt. Újabb két győzelmet szereztek a Pristvau és a Farul ellen, majd a helyosztókon két vereség is becsúszott Kézdivásárhely és a hazaiak csapata ellen, így a korosztályban még elsőéves csapat a tizenegyedik helyen zárt.
Az ISK-FSK első csapatának nem jelentett komolyabb gondot a câmpulungi gárda, majd a hazaiak ellen szoros mérkőzésen nyertek 4–3-ra, ezzel bebiztosítva a helyüket a legjobb nyolc között. A csoport rangadóján Craiova ellen 4–1-re kikaptak az udvarhelyiek, a középdöntő csoportban újabb vereséget szenvedett a csapat Buzău és Slatina gárdáitól is, így elestünk az éremszerzés lehetőségétől. Az 5–8. helyekért vívott küzdelemben az ISK-FSK-nak sikerült legyőznie Beszterce csapatát, Câmpulung második csapata ellen azonban vereséggel zárták a tornát, így a székelyudvarhelyiek a hetedik helyet szerezték meg.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek