A középmezőnyben végeztek a csíkiak

65

Az ausztriai Obertilliachban zaj­ló sítájfutók felnőtt Európa-bajnokságán szerdán a tömegrajtos kö­zép­táv versenyeit rendezték. A VSK Csíkszereda sportolói a középmezőnyben vé­geztek mind a felnőttek, mind pedig az ifjúságiak versenyén.

A tömegrajtos középtáv versenyét rendezték meg szerdán az ausztriai Obertilliach­ban zajló sítájfutók felnőtt Európa-bajnokságon. A viadalt a norvég Lars Moholdt nyerte az orosz Andrey Lamov és a svéd Erik Rost előtt. A VSK Csíkszereda sítájfutója, Suciu Simion a 30. lett, míg csapattársa, Szép Zoltán a 41. helyen ért célba a 61 fős mezőnyben. A nagybányai Sebestyén István a 48. helyen zárta a versenyt. A nőknél az orosz Maria Kechkina 45 másodperces előnnyel magabiztosan tudott nyerni a svéd Tove Alexandersson és az orosz Tatyana Oborina előtt, Andra Anghel a 35. lett.
A tömegrajtos középtáv versenyét szervezték a kisifjúsági fiúk kontinensbajnokságán is. A svájci Nicola Muller – akárcsak a sprinten – most is nyerni tudott, Constantin Cristian a 28., a VSK-s Ráduly Csongor a 37. helyen végzett. A nagyifjúságiaknál az orosz Szergej Gorlanov hatalmas, több mint másfél perces előnnyel ért célba, Tîntar Mihai a 37., a csíkdánfalvi Szász Botond pedig a 39. helyen fejezte be a versenyt.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek