A kölcsönös meglepetések jegyében

58

Ez évben február 2-án a csíkszeredai Szent Tamás Társaság Alapítvány keretén belül működő Őszikék klubjának vezetősége farsangi mulatságot szervezett az oda járó idős tagoknak. Ez évben egy komplett menüvel tisztelte meg az idős tagokat, míg a nők többsége finom édes süteménnyel, borral, röviditallal kedveskedett a vezetőségnek és mindnyájunknak.
Timár Imre, az alapítvány vezetője, egyben alapítója köszöntötte a jelen lévő tagokat, kívánva egészséget, békességet, jókedvet és jó étvágyat a kívánatos menü elfogyasztásához. Bács Béla programvezetőnk egy közös ima után jó étvágyat, jó szórakozást kívánt. Hogy az együtt eltöltött kedves órák ne menjenek feledésbe, a más maskarában megjelent klubtársaink vidám jelenete után megörökítette az ez évi farsangi perceket. Két klubtársam köszöntötte a jelen lévő vezetőket, az alapítvány támogatóit, kívánva nekik erőt, egészséget, egy sikeres, szeretetteljes évet, hogy ezután is tudják támogatni az alapítványt.
Az 1994-ben alakult Szent Tamás Társaság Alapítvány elindítója, Frederic Ozanam volt párizsi egyetemista elgondolása így vált valóra itt a Székelyföldön is, biztosítva az oda járó időseknek a heti 2-3 órás kikapcsolódást, szórakozást és a mai elgépiesedett világban az együttérzést, egymásra figyelést, az összetartást és a szeretetet.
Mi, klubtagok ismételten kívánunk jó egészséget a vezetőségnek, támogatóinknak, hogy ezt az évet is hasznosan, kellemesen tölthessük a klub keretében, és év végén egy tartalmas évet zárhassunk. Úgy legyen!

Molnár Erzsébet, Csíkszereda

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek