szombat, november 28, 2020
custom_html_banner1

Hirdetés

A Hóvirág együttes tartalmas nyara

A Gyergyószentmiklósi Hó­virág Néptáncegyüttes augusztus 29. szeptember 1. között ellátogatott a felvidéki Somorja városába. A 10. Pomlé fesztivál felkérésének tettek eleget. Pénteken önálló műsorral örvendeztették meg a közönséget, szombaton pedig az „Ez a kicsi szegelet” című néptáncgálán is felléptek a Csalló, Csali, Ilosvai néptáncegyüttesekkel közösen.

A nyári szünidőben Kiskun­majsán is voltak a XIII. Lurkó tánctáborban, ahol gyarapították tánctudásukat.
Testvérvárosaink igyekeztek tartalmas nyarat teremteni fiataljainknak.
Megerősíthették további kapcsolataikat a többi néptánccsoporttal, ugyanakkor a jövőre nézve további együttléteket terveztek fesztiválok, táborok kapcsán.
A Hóvirág néptánc­együt­tesnek alkalma adódott meghívni néptáncoktatókat is, akik egy oktatási folyamatban újabb táncokat tanítottak, gyarapítva tájegységeink tánctudását. Nyár végére összesítve mozgalmas és élményekben gazdag vakációban lehetett részük.

Szász Ferenc-Gyula, Gyergyószentmiklós

Levélbontás oldalunkon az írásokat, leveleket szerzőik előzetes hoz­zá­járulása nélkül, mondanivalójuk tiszteletben tartásával, esetenként rövidítve jelentetjük meg. Az itt megjelent vélemények nem feltétlenül azonosak a szerkesztőségével.

Kapcsolódó cikkek:

14,238RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb