A hétvégén már Cipruson edz az FK Csíkszereda: Két mérkőzés, két győzelem

19

Idei második felkészülési mérkőzését játszotta le tegnap kora délután az FK Csíkszereda, Valentin Suciu tanítványainak nem okozott túl nagy gondot a harmadosztályú Ceahlăul Piatra Neamþ legyőzése. A csíki labdarúgók ma délután Tordára utaznak, másnap pedig Kolozsvárról repülnek Ciprusra, ahol három hétig készülnek a 2. Liga rajtjára.

Az első félidőben szerzett találatokkal nyerte az FK a tegnapi edzőmeccsét                                    Fotó: Pál Zoltán

Idei második edzőmérkőzését is megnyerte az FK Csíkszereda, Valentin Suciu tanítványai tegnap a harmadosztályban szereplő Ceahlăul Piatra Neamț csapatát fogadták kora délután a Márton Áron Gimnázium mögötti műgyepes pályán. Akárcsak szombaton, tegnap is két részre osztotta csapatát a csíki edző, lehetőséget adva a keret minden tagjának, hogy bizonyítson.
Az első félidőben a Bordás – Csonka, Gergely, Palmes, Simó, Szondi, Veres, Kálmán, Pintér, Magyari, Bara felállítással játszottak a csíkiak és ekkor született a találkozó két gólja is: a 12. és a 38. percben Bara volt eredményes. A pihenőt követően Bartók állt be a kapuba, őt a 75. percben Gyenge váltotta, de a szünet után játszott a Csürös, Christos, Majzik, Marrone, Csala, Erdei, Pál, Antal, Schieb és Bajkó alkotta tízes.
A szombaton már pályára lépett két idegenlégiós – Marvin Schieb és Salvatore Marrone – mellett egy új játékos is bemutatkozott tegnap az FK színeiben: Christos Intzidis. A 27 éves, Szalonikiben született középhátvéd a helyi PAOK csapatánál nevelkedett, játszott a görög Szuper Ligában és a ciprusi első osztályban is, majd görög másod- és harmadosztályú csapatoknál focizott, ezt követően Ausztráliába igazolt. A South Melbourne-től a litván első osztályba vezetett az útja, tavaly augusztusban pedig hazatért Görögországba és a PS Kalamata volt a legutóbbi alakulat, ahol játszott. Christos Intzidis egyelőre a szezon végéig kötelezte el magát az FK-nál.

Kopacz Gyula

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek