A Gloriát fogadja az Imperial

Első hazai meccs

39

A második forduló küzdelmeit rendezik a román teremlabdarúgó-bajnokságban, amely során bemutatkozik saját közönsége előtt a Csíkszeredai Imperial Wet alakulata. A csíkiak az újonc SCM Gloria Buzãut fogadják.

Nyeretlenek csatáját rendezik kedd este 19 órától a csíkszeredai Erőss Zsolt Arénában, ám mindenképp hazai fölény várható. A Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapata ugyanis bemutatkozik saját közönsége előtt a román bajnokságban, amely második fordulójában az újonc SCM Gloria Buzăut fogadja.
Mindkét csapat vereséggel indította az idényt, hiszen a Buzău hazai pályán kapott ki 5–2-re a Dunărea Călărași-tól, míg a csíkiak igazi presztízsmeccsen, a tavalyi ezüstérmes – Galaci United – otthonában maradtak alul 4–2 arányban.
A két csapat legutóbb a második ligában nézhetett egymással farkasszemet. Az Imperial Wet első második ligás – 2015/2016 – idényében a négyes döntő során az akkori mindkét – Fortius, Luceafărul – buzăui alakulatot magabiztosan gyűrte le, hogy a következő szezonban megizzadjon ellenük a bajnokság során két szoros és két sima találkozón.
Ekkor az Imperial Wet osztályt váltott, majd szép fokozatosan, a mai napig, oly módon alakította át keretét, hogy a jelenlegi kiírásban bajnokaspiráns. A Luceafărul Buzău a legutóbbi másodosztály idényében a második helyen végzett a Kolozsvári Clujana mögött és vívta ki a jogot az első ligás szereplésre.
A két keret között hatalmas a különbség a csíki csapat javára, és ezt bizonyítani is szeretnék a Cosmin Gherman által felkészített játékosok, akik mindenképp favoritként lépnek pályára.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek