A címvédőt fogadják

25

Rangadót rendeznek ma Székelyudvarhelyen, ahol a román férfi kézilabda-bajnokság keretében a házigazda SZKC a címvédő Nagybányai Minaurt fogadja. Az elmúlt évben oda-vissza nyert az SZKC, de azóta alaposan változott a helyzet.

[dropcap]E[/dropcap]lső hazai mérkőzését játssza ma este 18 órától a Székelyudvarhelyi KC férfi kézilabdacsapata a román bajnokságban. Az ellenfél pedig rögtön a bajnoki címvédő Nagybányai Minaur lesz, amely legyőzése nem lesz egyszerű feladat. A nyár folyamán, mint ismert, a Vlad Caba által irányított udvarhelyi csapat kerete is alaposan változott, de a nagybányai csapaté is. Többek közt oda igazolt az SZKC-tól Ionuţ Ramba, de a sokszoros magyar bajnok MKB Veszprém korábbi játékosai, mint Iváncsik Tamás vagy épp Uros Vilovszki is ott kötött ki. Az SZKC keretéből a szerb átlövő – Milan Szajin –, akárcsak az első CSM Ploieşti ellen megnyert mérkőzésen, ezúttal sem tud pályára lépni, miután nem érkeztek meg az átigazoláshoz szükséges papírjai. Továbbá egészségügyi gondokkal küszködik Lazo Majnov is, aki lábsérüléséből még nem épült fel.
A tavalyi idényben jól ment az SZKC-nak a Minaur ellen, mind az őszi, mind a tavaszi idényben nyert ellene. Előbb idegenben 24–23-ra, aztán saját közönsége előtt 31–27-re diadalmaskodott. Utóbbi siker jelentette az alapszakasz-győzelmet.
A csütörtöki rangadó 18 órától kezdődik, élőben közvetíti a Digi Sport 2 tévétársaság.

HN-információ

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek