A Bástya-kupáért játszottak

61

Újabb asztalitenisz-versenynek volt házigadája Hargita megye, ezúttal Gyer­gyószárhegyen álltak asztalhoz az AmaTur so­ro­zatban részt vevők. A Bástya-kupáért kilenc­venkilencen mér­kőzétek meg.

Az év második asztalitenisz-versenyét szervezték meg a hétvégén, amely az országos AmaTur sorozatba számított, ezúttal Gyergyószárhegy adott otthont egy B kategóriás tornának. A Bástya-kupán Maros, Kovászna, Kolozs, Brassó és Hargita megyéből összesen kilencvenkilencen álltak asztalhoz két, összevont kategóriában.
Az összevont nyílt-elit kategór­iában harminchárman vetélkedtek, a győzelmet a marosludasi Anca Octavian szerezte meg, aki a döntőben a kézdivásárhelyi Finna Gábort győzte le, a harmadik helyen két marosvásárhelyi játékos, Bauer Lajos és Irsai István zárt. A Hargita megyeiek közül a legelőkelőbb helyen – az ötödiken – a maroshévízi Barabás Sándor végzett. A kezdők és haladók egy kategóriában álltak asztalhoz, itt a Hargita megyeiek uralták a versenyt. A döntőben a parajdi Kincses József a csíkszeredai Imecs Attila ellen diadalmaskodva hódította el az első helyet, a harmadik helyeken pedig a csíkszeredai Sass Imre és a kibédi Gecse Alpár zárt.

HN-összeállítás

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.