Sapi – a bentlakók szemével

Mondjuk a magunkét

69

Jakab Hortenzia Nelli: Mint minden elsőéves hallgató, én is nagy kíváncsisággal jöttem az egyetemre. A bentlakásos élet számomra teljesen új. A szobák külön fürdőszobával ellátottak, ami sokat jelent a kényelemre nézve. Mindenki kedve szerint alakíthatja otthonossá szobáját. A felsőbb évesek kedvesen köszönnek, és örömmel avatnak be a kulisszatitkokba is. Az én szobatársaim mesterisek, így többnyire egyedül vagyok, de hamar lehet barátokat szerezni, nem is szólva a délutáni sportolási lehetőségekről.

 

 

 

Berze Edit: A Sapi bentlakásával elégedett vagyok. Egyrészt nagyon jó az, hogy ugyanabban az épületben van, ahol a tantermek. Másrészt nagyon jó az is, hogy hárman vagyunk a szobában. Szeretem a szobatársaimat, kialakult egy olyan környezet, ahol nagyon jól érzem magam, új barátokat is megismertem, akikkel szintén jól kijövök. Nagy élmény megtapasztalni a bentlakási életet, az otthonról elszakadást. Tanultam hasznos dolgokat is, mint az alkalmazkodás, mert elvégre két másik emberrel élek együtt.

 

 

 

Bocskor Tamás: A Sapi bentlakását két év után úgy tudnám jellemezni, mint egy második otthon. Egyszerűbbé teszi a bentlakó életét, hogy a bentlakás egy épületben van a tantermekkel. Az emeleteken elhelyezett konyhák hasznosak, mert bármikor össze lehet dobni egy kis kaját. A szoba légkörét nagyban fokozza a modern felszereltség, és hogy minden szobának van külön mellékhelyisége. Összegzésképpen: nem bántam meg, hogy a bentlakást választottam, ennek köszönhetően még több emberrel ismerkedtem meg.

 

 

Tófalvi Renáta: Harmadik éve, hogy a Sapientia bentlakásában lakom, ez idő alatt nagyon megszerettem. A bentlakásban mindig jó a társasági élet, jó a hangulat, sok új barátot lehet szerezni. A szobában hárman lakunk, így jobban oda tudunk figyelni egymásra, könnyebben tudunk alkalmazkodni egymás igényeihez, így a szobatársaimmal sikerült nagyon jó baráti kapcsolatot kialakítani, és ezáltal otthonosabb légkört teremteni.

 

 

Ágoston Emőke

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.

Ez a weboldal Cookiekat használ a felhasználói élmény javítása érdekében Elfogadom Részletek