65 éves érettségi találkozó margójára

A köszönet hálás hangján szólunk mindazokhoz, akik megszervezték a jól sikerült, boldog találkozónkat, amely július 6-án volt Csíkszeredában, a Petőfi Sándor Általános Iskolában.


Mi a Pedagógiai Iskola 1954-ben végzett növendékei vagyunk, akik a megtett hosszú út után, lélekben ismét ifjakká válva találkoztunk és emlékeztünk a szép diákéveinkre. Azon a napon a nap sugarai is jobban ragyogtak ránk, amit köszönünk a Teremtőnknek!
Nagy dolog a gondos, jó szervezés. Minden ajtón becsengetni. A betegeket megvigasztalni. A telefonszámokat megcsengetni. Az örömhírt közölni: „Talákozunk!” A régi iskolánk igazgatójától engedélyt kérni (az osztályterem ügyében). Az ünnepi ebédünk étlapján tájékozódni.
Mindezt Burista Lajos osztálytársunk szervezte meg. Köszönjük fáradságos munkáját!
A szentmisén kapott lelki táplálék újabb erőt adott a jó, vagy a nehézségek türelmes elviseléséhez, ami a jövőben ránk vár. Köszönjük biztató szavait Tamás József segédpüspökünknek! És a Petőfi Sándor Általános Iskola igazgatójának, László Károlynak a köszöntőszavait!
Végezetül köszönjük mi egymásnak a vidám beszélgetéseket, az örömteli perceket! És a lemenő nap meleg sugarait külön megköszönjük! Jó volt együttlenni!

Az osztálytársak nevében, Szilágyi Puskás Irma

Levélbontás oldalunkon az írásokat, leveleket szerzőik előzetes hoz­zá­járulása nélkül, mondanivalójuk tiszteletben tartásával, esetenként rövidítve jelentetjük meg. Az itt megjelent vélemények nem feltétlenül azonosak a szerkesztőségével.

Kapcsolódó cikkek:

14,240RajongókTetszik
0FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb