Torockón a Canticum Novum Kamarakórus

23

Torockóra és Torockószent­györgy­re látogatott 2017. szeptember 9-én és 10-én a szentegyházi Canticum Novum Kamarakórus, hogy énekével tegye szebbé a vasárnapi istentiszteletet, szentmisét, valamint meglepetést szerezzen Böjte Csaba gyermekeinek. Az énekkar egyházi és világi műveket szólaltatott meg. Este közös népdaléneklés volt.


Az unitárius templomban a vasárnapi istentisztelet után következett a kórus műsora, melynek keretében egyházi művek hangzottak el. Szombaton meglátogatták a tordai sóbányát és a Tordai-hasadékot. Vasárnap haj­nalban kimentek a Székelykő­re, megtekintették a kettős napfelkeltét. Befejezésként a to­roc­kó­szentgyörgyi római katolikus templomban énekeltek. A kamarakórus kiszállását a Szentegy­háza Város Önkormányzata támogatta.

Tamás István karvezető, Szentegyháza

[box type=”shadow” ]Levélbontás oldalunkon az írásokat, leveleket szerzőik előzetes hoz­zá­járulása nélkül, mondanivalójuk tiszteletben tartásával, esetenként rövidítve jelentetjük meg. Az itt megjelent vélemények nem feltétlenül azonosak a szerkesztőségével.[/box]

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.