Tízcsapatos Szuperliga

13

Elkészítette a Román Labdarú­gó Szövetség a női Szuperliga beosztását a 2017/2018-as idényre. Tíz csapat nevezett, akik között viszont nincs ott a tavalyi ezüstérmes Navobi Iaºi. Ott van a nevezettek között a Va­sas Femina, aki a nyitó fordulóban az Alexandria ellen kezd idegenben.

Tíz csapat nevezett a női labdarúgó Szuperligába – adta hírül a Román Labdarúgó Szövetség. A listán természetesen ott van a Székelyudvarhelyi Vasas Femina is, viszont némi meglepetésre hiányzik a tavalyi ezüstérmes Navobi Iași, amely csak a másodosztályba nevezett.
A szakszövetség egyben el is készítette a fordulók beosztását. A Székelyudvarhelyi Vasas Femina indulásból két frissen feljutott alakulattal fog találkozni. Nyitásként az alexandriai Universitateával, idegenben, míg a második fordulóban hazai környezetben fogadják a Temes megyei Nagybecskereki Fortunát. A címvédő és újfent toronymagas esélyessel, a Kolozsvári Olimpiával viszont már a negyedik fordulóban összefutnak, akiket hazai pályán fognak fogadni.
A bajnokság lebonyolítási rendszeréről, illetve a bajnokság kezdési időpontjáról viszont egyelőre még nem közölt semmit a szakszövetség.
A nevezett csapatok: Marosvásárhelyi ASA, Universitatea Alexandria, Nagybecskereki Fortuna, Borgóprundi Heniu, Kolozsvári Olimpia, Bukaresti Fair Play, Real Craiova, Temesvári CFR, CSS Târgoviște, Székelyudvarhelyi Vasas Femina.

Ajánlott cikkek

HN-információ

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.