Megyei derbi a felkészülés jegyében

19

Kihasználva a teremlabdarúgó-­bajnokságban bekövetkezett szabad hétvégét, az FK Székelyud­var­hely, illetve a Csíkszeredai Im­perial Wet egymásnak feszült egy felkészülési meccs erejéig. A hazai csapat behúzta a győzelmet.

Ezen a hétvégén nem rendeztek fordulót a teremlabdarúgó-bajnokságban, ám az FK Székelyudvarhely és a Csíkszeredai Imperial Wet nem maradt játék nélkül. A válogatott szünet miatt a felek lekötöttek egy felkészülési mérkőzést, méghozzá a székelyudvarhelyi sportcsarnokban.
A hazai alakulat ugyan válogatott kötelezettség miatt nem játszatta Grigorașt, illetve Szőcs Lászlót, ám ennek ellenére az első félidőt behúzta, és 4–1-gyel fordultak a második húsz percre. A második felvonásra jobban akart a csíki alakulat, fokozatosan sikerült csökkenteni a hátrányból. A 36. percben már 5–4 volt csak az FK előnye, de a hajrában Mánya gólja eldöntötte a mérkőzés sorsát.
A hétvégi harmadik fordulóban mindkét megyei csapat hazai pályán játszik. A csíkiak szombaton 16 órától fogadják a CSM Poli Iași-t, míg az FK Székelyudvarhely hétfő este 20 órától rangadót játszik a Temesvári Informaticával.
Felkészülési mérkőzés: Székely­udvarhelyi FK – Csíkszeredai Im­perial Wet 6–4 (4–1) /gólszerzők: Bíró Attila (2., 31.), Mánya Szabolcs (12., 15., 40.), Szécsi Barna (12.), illetve Kovács Ákos (2.), Tankó Levente (23.), Birtalan Barna (36.), Balog Zsolt Zalán (36.)/.

Ajánlott cikkek

HN-összeállítás

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.