Megizzadtak a győzelemért

34

Letudta második felkészülési meccsét is a Székelyudvarhelyi KC férfi kézilabdacsapata, amely hazai pályán négygólos győzelmet aratott a Fogarasi CSM ellen. A szünetben még az ellenfél vezetett.

Második felkészülésén is túl van a Székely­udvarhelyi KC férfi kézilabdacsapata, amely az élvonalban szereplő Fogarasi CSM-vel mérte össze erejét. Szép számú, mintegy 400 néző előtt kezdődött az összecsapás – a szurkolók megvárták a baleset miatt elkésett vendégeket, így félórás csúszással indult a meccs.
Az SZKC edzője, Dragan Djukics ezúttal is mindenkinek játékjogot adott. A CSM kezdett jobban, elhúzott három góllal, igaz, hogy Mihalcea Andrei egymás után háromszor zörgette meg a hálót, így kiegyenlített. A szünetig fej fej mellett haladt a két fél, a pihenőre az ellenlábas mehetett előnnyel (16–17).
A második játékrészben jobb volt a hazai csapat védekezése, így a félidő második felében fordítottak, végül pedig négy találattal nyertek. A tesztmeccs elérte a célját, a felkészülési időszak második mérkőzésén alaposan meg kellett dolgozniuk a diadalért.
A találkozók sorozata hétvégén folytatódik a hazai rendezésű Székelyudvarhely-kupán, amikor is az SZKC sorrendben a Konstancai HC-val, a CSM Focșani-nyal és végül a Bukaresti Steauával játszik.
Barátságos mérkőzés: Székely­udvarhelyi KC – Fogarasi CSM 33–29 (16–17) /az SZKC gólszerzői: Mihalcea 6, Dragas, Vilovszki 5-5, Csog, Szadovij 4-4, Tálas, Kuzmanoszki, Kovacevic 2-2, Ghiță, Szőke, Golubovics 1-1/.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.