Megerősítenék a szervezetet

34

Új elnökséget választottak az RMDSZ Gyergyó Területi Küldöttek Tanácsának múlt heti ülésén. Az új csapat célja között szerepel a szervezet megerősítése, valamint a térség egységes és hangsúlyosabb megjelenítése a politikai párbeszédekben.

A Gyergyó Területi Küldöttek Tanácsának ülésén Barti Tihamér elnök javaslatát jóváhagyták a jelenlévők, megválasztották az új területi elnökséget.
Barti sajtótájékoztatón mutatta be az új csapatot: az ügyvezetői teendőket Köllő Dávid látja el, míg az alelnöki tisztséggel járó feladatokat Gáll Szabolcs, Gyergyóalfalu polgármestere, Márton László Szilárd, Gyergyócsomafalva polgármestere, Sólyom László, a gyergyóújfalvi, valamint Ferencz Tihamér, a gyer­gyószárhegyi RMDSZ elnöke. Az új vezetés elsősorban a területi szervezet megerősítését tűzte ki célul – mondta el az elnök.
– Szeretnénk több rendezvénybe bekapcsolódni, támogatást nyújtani, minél több társadalmi párbeszédet folytatni a következő években. Különböző rétegeket szólítanánk meg, ennek érdekében mezőgazdasági, turisztikai, gazdasági, egészségügyi fórumokat szerveznénk. Legfontosabb megtalálni a módját, hogy Gyergyóvidék megjelenjen a politikai párbeszédben – fogalmazott Barti Tihamér.
Az alelnökök hangsúlyozták, hisznek az új csapat lendületében, szeretnék közelebb vinni a szövetséget az emberekhez, hogy a szavazók újra bízzanak a politikusokban. November elején küldöttgyűlést szerveznek, hogy az országos szervezet által elfogadotthoz igazítsák az alapszabályzatukat.

Nagy Levente

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.