Közkorcsolyázás a Szív utcában

23

Hétvégén a közkorcsolyázók előtt is megnyitották a csíkszeredai Molnár Lajos Műjégpályát. A Szív utcai sátortetős mobilpályán pénteken és szombaton egy-egy órára fogadták a korcsolyázni vágyó fiatalokat, családosokat, a közkorcsolyázás mától állandó programmal működik.

Közkorcsolyázás az új jégcsarnokban. Civilek a pályán Fotó: Pál Bíborka

Péntek délután 6 órától fogadta először a Molnár Lajos Műjégpálya a közkorcsolyázókat, a pályát működtető csíkszeredai önkormányzat ugyanezen a napon délután értesítette a sajtót az eseményről, így a városlakók többsége nem volt ahonnan tudomást szerezzen az új lehetőségről. Az egyébként jó minőségű jégen nagyjából húsz személy korcsolyázott tehát az első napon, főként gyermekek, ők a zenét hiányolták a jégpályáról.
– A megnyitón élő zenekar volt, az nagyon tetszett, most is jó lenne, ha szólna valamilyen zene, miközben korizunk – mondták a legkisebbek.
A sátortetős pályán mától kezdődően állandó programmal várják a korcsolyázni vágyókat, a polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint hétköznapokon 18–19 óra között, szombaton 11-12 óra és 18-20 között van közkorcsolya a Molnár Lajos jégpályán.
A gyermekek egy órára 3 lejes, két órára pedig 6 lejes belépőt kell fizessenek, míg a felnőttek 5, illetve 10 lejt, a pályán eltöltött idő függvényében.
A mobil pályán a közkorcsolyázás idején állandó egészségügyi szolgálat van.

Pál Bíborka

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.