Kék hét – rendőrségi hírek –

29

Szorult helyzetben a tolvaj
A „felkeresett” ház foglya lett Románandrásfalván a 32 esztendős K. L.: szerda délután érkezett a bejelentés a székelykeresztúri városi rendőrségre, miszerint jogtalanul tartózkodik az egyik andrásfalvi házban a fent említett gyanúsított, aki megpróbált pár értéktárgyat eltulajdonítani. A gyanúsítottat két szomszéd „őrizte” a tett helyszínén a rendőrség megérkezéséig. K. L. ellen lopás gyanújával indítanak eljárást.

Anyja autóját kötötte el
Kedden kapták el azt a 20 esztendős csíkszeredai fiatalembert, kinek kocsikázni kerekedett kedve két nappal előtte, elhatározását tett követte – tette bűntettnek bizonyulhat. A csíkszeredai helyi rendőrséget vasárnap értesítette egy 39 esztendős csíkszeredai nő, hogy a 4–6. közötti időszakban ismeretlen tettes autóját elkötötte a lakása melletti parkolóból. A rendőrök Csíkszentléleken találták meg egy árokba borulva a szóban forgó autót, majd később a feltételezett kocsitolvajnak is nyomára akadtak a károsult fia személyében. Lopás gyanújával folyik az eljárás.

Figyelmetlenség
A figyelmetlenség okozott balesetet kedden a Gyergyószentmiklós–Csíkszereda közötti útszakaszon Csíkszentdomokos közelében: este fél tizenegy tájban a 20 esztendős gyergyóújfalusi B. H. vezette autó lesodródott az úttestről és egy betonkerítésnek csapódott. A balesetben súlyosan megsérül az autó utasa, egy 17 éves újfalvi lány, a sofőr könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet, a gondatlanságból elkövetett testi sértés gyanújával folytatott eljárást azonban nem.

Halálos áldozat, kiégett autók
Boldogfalva község területén, a patakfalvi kijáratnál lévő bal kanyarban a 29 éves P. R. székelyudvarhelyi gépkocsivezető által vezetett autó átsodródott a szembejövő sávra, és frontálisan ütközött a 40 esztendős homoródszentmártoni K. K. által vezetett, szabályosan közlekedő gépkocsival. Az ütközés nyomán mindkét jármű kigyulladt, a balesetet okozó fiatalember elhunyt, a másik sofőr pedig súlyosan megsérült.

Kiskorú gépkocsizevető
Tizenhat éves gyermeket füleltek le a rendőrük Székely­szenterzsébeten: a „koraérett” székely­keresztúri fiú gépjárművel közlekedett a közúton. Nagyos játékát bűnvádi eljárás megkezdésével jutalmazták a rendőrök.

Elhagyta a baleset helyszínét
Gondatlanságból elkövetett testi sértés és a baleset helyszínének elhagyása gyanújával indítottak eljárást egy 32 esztendős szárhegyi nő ellen, aki múlt szombaton délután fél hat tájban Gyergyóditró és Szárhegy között közlekedve autójával az egyik kanyarban lesodródott az úttestről. A balesetben könnyebben megsérült az autó három utasa: egy 36 éves nő, valamint egy 12 és egy 9 éves gyermek. A rendőrség szerint a nő módosította a tett helyszínét azáltal, hogy elmozdította helyéről az autót.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.