Igényesség, színvonal és elegancia jegyében

Esküvői kiállítás és vásár nyitotta meg kapuit szombaton Csíkszeredában, ahol a Hunguest Hotel Fenyő jóvoltából lehetett részt venni az egész napos rendezvényen. A borkóstolók és a különböző ínyencségek mellett a menyasszonyiruha-trendek és az esküvők különleges hangulata vonzotta a legtöbb érdeklődőt az eseményre.

Szemet vonzó ruhaköltemények, szemrevaló modellek Fotó: László F. Csaba

Lassan már hagyománnyá vált a csíkszeredai Hunguest Hotel Fenyő jóvoltából az esküvőiruha-bemutató, amelynek bár reklám jellege van, mégis őrzi személyes jellegét. A hatodik alkalommal megszervezett eseményre idén is sokan voltak kíváncsiak, hiszen az esküvők sosem mennek ki a divatból.
Todor Etelka, a rendezvény főszervezője, elmondta, hogy körülbelül 40 modell vett részt az idei eseményen, amelynek fénypontja a bemutató volt.


– Igényesség, színvonal és elegancia jegyében szervezzük meg ezt a visszatérő programot, amely fogadja az esküvőre készülő fiatalokat. November holtidőnek tekinthető rendezvények szempontjából, ezért mindig erre az időszakra próbáljuk ütemezni a kiállítással egybekötött vásárt – ecsetelte Todor Etelka, aki lapunk kérdésére elmondta, hat évvel ezelőtt külföldi trendeket követve vágott bele az első esküvői programba, amely mostanra nagy népszerűségnek örvend.


A menyasszonyi- és koszorúslányruhákat négy szalon mutatta be: a gyergyószentmiklósi White Angel esküvői szalon és az Adrienne Bridal menyasszonyiruha-szalon, Csíkszeredából pedig a Jégvarázs Dekor-, Virág- és Ruhaszalon, valamint a Victoria Mariage által készített ruhákat lehetett megcsodálni. A vőlegények ruháját a székelyudvarhelyi IKOS Conf cég biztosította.


A bemutató mellett az esküvőimenü- és süteménykóstolás is a program része volt, lehetőséget adva belekóstolni a lakodalmak fényűző világába.
Székely Norbert, az esküvői bemutató egyik modellje, lapunk kérdésére elmondta, hogy nagy élmény volt számára az esemény, amelynek különleges hangulata sokakat elvarázsolt.


– Nagyon jó érzés volt vőlegényruhában sétálni a kifutón, különösen tetszett az érdeklődők arckifejezése – mondta Norbert, aki közölte, hogy bármikor részt venne hasonló eseményen.

Keresztes Bea