Indul a bérletárusítás

Elkezdi a bérletek árusítását a Csík­szeredai Sportklub jégkorong­csapata a soron következő idény­re. A teljes díjszabású bérlet ára nem változott, ellenben a jegyárakkal. Annyi biztos, hogy érdemes bérletet venni.

Jövő héttől megvásárolhatóak a bérletek a soron következő jégkorongidényre Fotó: Pál Zoltán / Archív

Apróbb változtatásokat esz­közölt a Csík­szeredai Sport­klub jégkorongcsapa­tá­nak vezetősége a tavalyi jegy- és bérletárakon. Utóbbiak nem, de előbbiek növekednek. A bérleteket továbbra is tavalyi áron, azaz 250 lejért lehet beszerezni szeptember 5-ig, ám utána már 40 lejjel drágábbak lesznek. A női bérletárak viszont 15 lejjel nőttek, és szeptember 5. után ugyancsak 40 lejjel kell többet fizetni értük. A bérleteknél a VIP-bérlet árai nőttek még meg, itt a tavalyi 1200 lej helyett most 1500 lejt kell fizetni.
A legnagyobb változások a jegyárakban lettek. Külön lesznek jegyek az alapszakaszra, a rájátszásra és a döntőre. Az ERSTE Ligára öt lejjel nőttek az árak: 15-20-25 lejes jegyekkel kalkulálnak. A román bajnokikra is nőttek a jegyárak. Itt 10-15-20 lejesek lesznek. A tavaly még fenntartott támogatói jegy megszűnik, helyét az úgynevezett VIP-jegy veszi át, ami meccsenként 100 lejbe kerül.
A kalkulálások szerint bérletet megéri vásárolni. Ha csak az ERSTE Ligát vesszük, akkor itt minimum 22, maximum 24 meccs lesz az alapszakaszban és a középszakaszban. Előbbivel számolva 330, míg utóbbival számolva 360 lejbe jönne ki a jegyár. És akkor még ott vannak a román bajnoki meccsek.
A bérletek árusítása augusztus 15-én indul. Megvásárolni hétköznaponként 9–15 óra között lehet a Vákár Lajos Műjégpályán
Bérlethez szükséges adatok: név, CNP (személyi szám), fénykép, kívánt hely (szektor, sor, szék). Átvételkor fizetendő a Sport Club székhelyén. A bérletek csak a Vákár Lajos Műjégpályán a Sport Club által szervezett ERSTE Liga és román bajnoki mérkőzésekre érvényesek.

Bérletárak
Teljes díjszabású bérlet (A, B, C, D, E, G, H szektorok): szeptember 5-ig: 250 lej; szeptember 5. után: 290 lej.
Kedvezményes díjszabású bérlet (nappali tagozatos diákok 26 évig és az idősebb korosztály, akik 1957. december 31. előtt születtek) – A, B, C, D, E, G, H szektorok: szeptember 5-ig: 170 lej; szeptember 5. után: 190 lej.
Bérlet a nőknek(csak az A, B, C, D, E, G, H szektorokba): szeptember 5-ig: 150 lej; szeptember 5. után: 190 lej.
Öregfiúbérlet (35 évnél idősebb, Csíkszereda első felnőtt jégkorongcsapatainak volt tagjai, akik minimum 1 idényt lejátszottak a felnőtt bajnokságban): 175 lej.
VIP-bérlet (F szektor, kárpitozott székek, VIP-bejárat, extra szolgáltatások), F szektor, büfé: 1500 lej.

Jegyárak
VIP-jegy: minden meccsre: 100 lej.
Szurkolói jegy: ERSTE Liga: alapszakasz: 15 lej; rájátszás: 20 lej; döntő: 25 lej.
Szurkolói jegy: Román bajnokság: alapszakasz: 10 lej; rájátszás: 15 lej; döntő: 20 lej.
A nőknél minden típusú jegy 5 lejjel olcsóbb lesz.

 

Négygólos vereség

Letudta első felkészülési mérkőzést a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata, amely csütörtök este a szlovák extraligás MsHK Zsolna vendége volt. A csíki csapat már az első harmadban tetemes hátrányba került, amikor is a 7., a 13., illetve a 15. percekben három gólt kaptak. A mérkőzés második fele kiegyenlített volt, végül a hazaiak az utolsó előtti percben újabb gólt szerezve 4–0-ra nyertek.
A kék-fehérek pénteken este 19 órától a szintén extraligás Pop-
rádi HK-val mérkőznek meg.
Eredmény: MsHK Zsolna – Csíkszeredai Sportklub 4–0 (3–0, 0–0, 1–0) /Klimenta (7.), Pitt (13.), Konecnyi (15.), Stupka (59.)/.
A Sportklub felállítása: Onodi (Ruczuj) – Papp, Hudec, Brňák, Salló, Gecse, János, Győrfy, Orbán – Valchar, Farkas, Antal – Biró, Fabuš, Fodor – Antal N., Rokaly, Moldován (C) – Molnár, Bors, Egyed.

HN-információ