Hozta a papírformát az FK

70

Nem tudta meglepni a Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsal az FK Székelyudvarhely teremlabdarúgó-csapatát a román élvonal 19. játéknapján. A tavaly még Háromszéken játszó Mánya négy gólt is vállalt az ötgólos udvarhelyi sikerből.

Székely himnusszal kezdődött a rangadó Fotó: Sinka-Király Levente / Archív

Székelyföldi rangadót rendeztek hétfő este a román teremlabdarúgó-élvonalban, ahol az FK Székelyudvarhely a Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsalt látta vendégül. A Jakab Zoltán által felkészített udvarhelyiek gyengébben kezdtek, ami azt jelentette, hogy a vendégek két kapufát is lőttek. Ez némiképp magához térítette a hazaiakat, akik Mihály révén megszerezték a vezetést. A háromszékiek viszont alig egy percen belül egyenlítettek. A folytatás viszont úgy alakult, ahogy azt sejteni lehetett. A szünetig a vendéglátók háromgólos előnyre tettek szert.
A térfélcserét követően egy újabb gólváltással kezdődött a második húsz perc, majd ismét az FK-nak állt a zászló. A végén ötgólos győzelmet könyvelhettek el.
Az udvarhelyiek a győzelemmel maradtak a tabella negyedik helyén 35 ponttal, hattal lemaradva az éllovas és egy meccsel többet letudó Galaci Uniteddel szemben.
Eredmény: FK Székelyud­var­hely – Sepsiszentgyörgyi Sepsi Futsal 7–2 (4–1) /Mihály (6.), Bíró (12., 14.), Mánya (17., 21., 26., 32.), illetve Ticaló (7.), Máté (22.)/.

[box type=”shadow” ]Teljes a mezőny

Eldőlt, hogy az FK Székelyudvarhely, a Dévai Autobergamo és a Marosvásárhelyi City’US után a Temesvári Informatica alakulata jut tovább a teremlabdarúgó Románia-kupa Final Fourjába. A temesváriak a hétvégén a Brassói Coltea vendégeként győztek 5–0 arányban és biztosították helyüket a negyeddöntőbe. A négyes döntőt a tervek szerint március 18–19-én rendezik. A négy csapat március 3-ig adhat le szándéknyilatkozatot a rendezésre, így csak azután dől el a helyszín.[/box]

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.