Gudas marad

10

Sokáig nem kellett találgatni, hogy ki lesz a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapatának a trénere, hiszen a napokban a cseh Leo Gudas további két évvel meghosszabbította szerződését. Továbbá megvan a kék-fehérek első igazolása is.

Miután a Csíkszeredai Sportklub jégkorongszakosztálya a hazai játékosokkal szerződést újított, illetve hosszabbított, további fejleményeket közöl a csapat háza tájáról.
A csapatot a múlt szezon közepén átvevő Leo Gudas marad a csapat vezetőedzője, miután kétéves szerződést írt alá. A szakember, mint ismert, a 2016/2017-es idény során Tom McCarthytól vette át a csapat vezetését, és irányítása alatt két döntőt is játszhatott a kék-fehér alakulat a Románia-kupában, illetve a honi bajnokságban, míg a MOL Ligában keze alatt folyamatosan alakult a csapat játéka, jó irányba.
A vezetőedző mellett továbbá megvan az első játéko igazolás is Rokaly Szilárd révén, aki a nyáron hamarosan csatlakozik a kerethez. A 19 esztendős gyergyószentmiklósi születésű, de a Csíkszeredai ISK-ban is nevelkedő csatár Székesfehérvárról teszi át a székhelyét Csíkszeredába. A MOL Ligában a legutóbbi idényben két mérkőzésen jutott szóhoz és egy gólpassz fűződik a nevéhez.

Darvas Attila

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.