Elutaztak Zsolnára

54

A Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata kedd éjszaka elutazott a felvidéki Zsolnára, ahol csütörtök este letudja első felkészülési mérkőzését. Pénteken már Poprádon lesz jelenésük a fiúknak, ahol a helyi alakulattal mérik össze erejüket. Leo Gudas vezetőedző a játékelemek csiszolására fekteti a hangsúlyt.

A hétvégi csapatbemutató után jégen is bizonyíthatnak a csíkiak

Hosszú mérkőzés nélküli időszakot követően a Csíkszeredai Sportklub jégkorongcsapata csütörtök este letudja első felkészülési meccsét a soron következő idényre készülve.
A kék-fehérek és a szakmai stáb kedd éjszaka utazott el, és csütörtökön, illetve pénteken két szlovák extraligás ellenféllel néz szembe. A csíkiak előbb csütörtökön a Zsolnai MsHK-val mérkőznek meg 19 órától, majd pénteken a Poprádi HK-val 18 órától.
A két mérkőzést követően a csapat Budapestre utazik, ahol folytatják a jeges felkészülést. Az edzőtábor ezen szakaszát újabb két felkészülési meccs követi. Augusztus 15-én, kedden, Székesfehérváron a Fehérvári Titánokkal, míg másnap a szlovák másodosztályú Nagytapolcsányi HC-val mérik össze erejüket.
Az elutazás előtt Leo Gu­dassal, a csapat vezetőedzőjével beszélgettünk: „Az eredmény nem másodlagos számunkra, hiszen minden meccset szeretnénk megnyerni, de alapvetően most a játékelemek csiszolásán van a hangsúly. Az előttünk álló meccsek egyben visszajelzés is lesz, hogy mennyit ért az eddig elvégzett munka, illetve miben kell fejlődni, miben kell javuljunk. Jól fogják szolgálni ezen meccsek az ERSTE Ligára való felkészülésünket, ahol be szeretnénk jutni a rájátszásba.”

Edzőváltás Galacon
Marius Trandafir már nem a Galaci Dunărea jégkorongcsapatának trénere – adta hírül a Duna-parti klub igazgatója, Mihai Brandabur. Helyét Cornel Chiriță veszi át, illetve edző-játékos minőségben az ukrán Vitalij Donika. A közleményben a klubelnök jelezte, hogy Galacon is hamarosan jég lesz a jégpályán, miután beindították a fagyasztórendszereket.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.