Dombi első helye Nagyváradon

48

Rangos nemzetközi taekwondo ITF versenyen vettek részt a Csíki Titánok taekwondo-csapatának sportolói, akik közül Dombi Gyula erőtörésben az első helyet szerezte meg. Az arany mellett további négy második hely is a csíkiak tarsolyába került.

Nagyváradon rangos nemzetközi taekwondo ITF küzdelmen vettek részt a Csíki Titánok sportolói, amelyet a Koreai Harcművészetek Romániai szövetsége, valamint a nagyváradi Kingo Do Lions klub szervezett. A versenyen 7 ország 19 klubja, több mint 250 versenyzője vett részt küzdelem, formagyakorlat, speciál törés és erőtörés versenyszámokban.
Az eseménynek a nagyváradi Antonio Alexe sportcsarnok adott otthont. Ezt a versenyt megtisztelte jelenlétével a sportág két fontos személyisége is: Mario Bogdanov, a világszövetség alelnöke, illetve Kim Ung Chol, a világszövetség versenyigazgatója is.
A csíkiak közül Dombi Gyula érte el a legjobb eredményt, aki az erőtörésben az első helyet szerezte meg, továbbá megválasztották a nemzetközi verseny legjobb felnőtt férfi versenyzőjének is.
Dombi egyben edzője is a Titánoknak, aki a versenyt követően megjegyezte: „Kiváló lehetőség volt felmérni azt, hogy hol állunk nemzetközi szinten. Technikailag, taktikailag van még mit tanulnunk. Hasznos tapasztalatokkal tértünk haza. A felkészülés folytatódik, nyáron edzőtáborok következnek a kicsiknek és a nagyobbaknak is. Köszönöm a szülőknek a bizalmat” – közölte Dombi Gyula, két danos taekwondo-mester.
Eredmények: küzdelem: Nagy Botond (+58 kg-os súlycsoport) – 2. hely, Alin Cojocea (–58 kg) – 2. hely, Dombi Gyula (+85 kg) – 2. hely, Nagy Bálint (–58 kg) – 4. hely, Görbe Arnold (–45 kg) – 4. hely és Cibi Viktor (–35 kg) – 4. hely; speciális törés: Alin Cojocea – 2. hely a 12–14 évesek korosztályában; erőtörés: Dombi Gyula – 1. hely a felnőtt korosztályban.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.