Csoportot váltanak

43

Meglepő bejelentést tett a Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapata a közösségi hálón keresztül: a második ligát megnyerve ezúttal vállalják az első ligában való indulást. Az FK Székelyudvarhelytől távozó Szőcs Loránd lesz az edző. Távozók is vannak, akik nem tudják vállalni a napi edzést a munka mellett.

Újra lesz első ligás futsalcsapata Csíkszeredának Fotó: Halmágyi Zsot / Archív

Miután tavaly és idén is megnyerte a teremlabdarúgó második vonalát a Csíkszeredai Imerial Wet alakulata, a soron következő idényre bevállalják az újabb kihívást, és ezúttal a pontvadászat első vonalában indulnak. Az Imperial Wet mindezt közösségi oldalán tette közzé.
A közzétett információ szerint nem lesz a keret tagja Tankó Levente, illetve Gliga Cristian, akik viszont a klub kötelékében maradnak a jövőben. Ugyanez nem mondható el Szabó Zsolt-Leventéről, akivel nem tudtak megegyezni a közös folytatást illetően. A távozók névsorát „tovább erősíti” Tóth Tibor, illetve Csomos József Attila, akik nem tudják bevállalni a napi edzések sorozatát családi, illetve munkahelyi kötelezettségek miatt, de ők is valamilyen formában a klub kötelékében maradnak. Az viszont biztos, hogy a soron következő idényben is az Imperial Wet-et fogja erősíteni Birtalan Barna, illetve az FK Székelyudvarhelytől érkező Szőcs Loránd. Utóbbi kettős szerepet fog betölteni, hiszen amellett, hogy pályára is fog lépni, ő lesz a csapat edzője. Az edzések sorát az új edző a héten kezdi el.
A nevezési határidő a bajnokságba lejárt, ám lapzártánkig a Román Labdarúgó Szövetség még semmilyen információt nem tett közzé a benevezett csapatokkal kapcsolatban. A pontvadászat sorsolását a tervek szerint augusztus 3-án rendezik.

Darvas Attila

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.