Bemutatkoztak a Szuperligában

61

Buzãu adott otthont hétvégén az asztalitenisz Szuperliga első tornájának, amelyen az újonc Székelyudvarhelyi ISK-FSK sportolói is asztal mögé léptek. A Fejér-Konnert András, Kádár Tibor, Tamás Szabolcs, Cservik Krisztián és György István alkotta udvarhelyi csapat két győzelmet ért el.

Hétből két meccset nyert meg az ISK-FSK Fotó: fsk.ro

Nyolc csapat részvételével elkezdődtek az asztalitenisz Szuperliga küzdelmei, amelyen mint újonc ott van a mezőnyben a Székelyudvarhelyi ISK-FSK is. A Fejér-Konnert András, Kádár Tibor, Tamás Szabolcs, Cservik Krisztián és György István alkotta udvarhelyi csapat Sepsi­szentgyörgy ellen nyitotta meg a Szuperligát, és hiába vezettek 2–0-ra, végül 5–4-es vereséget könyveltek el. A következő fordulóban hatalmas bravúrt végrehajtva legyőzték a tavalyi bronzérmes Kolozsvárt, de ugyanez a siker nem jött össze a tavalyi ezüstérmes Câmpulung, illetve a bajnok Mioveni ellen.
Utána viszont jobb és kiegyenlítettebb meccsek következtek. Előbb hatalmas csatában – négy mérkőzés is 3–2-re végződött a tengerpartiak javára –, kikaptak Konstancától, majd simán verték a Craiovát. Az utolsó párharcban 2–4-ről még felállt az FSK, de a döntő szettet elveszítette, így 5–4-re kikapott Besztercétől.
Legözelebb jövő tavasszal rendeznek fordulót a Szuperligában.

Eredmények
Szuperliga, első torna, Bu­zău: ISK-FSK – Sepsiszentgyörgyi Electrica 3–5; ISK-FSK – Kolozsvári Politechnica 5–4; ISK-FSK – Câmpulung 2–5; ISK-FSK – Mioveni 0–5; ISK-FSK – Konstancai Topspin 2–5; ISK-FSK – Craiovai Universitatea 5–1; ISK-FSK – Besztercei Olimpiai Központ 4–5.
A bajnokság állása: 1. Mioveni 7 győzelem, 2. Câm­pu­lung 6, 3. Konstanca 5, 4. Beszterce 3, 5. Sepsiszentgyörgy 3, 6. ISK-FSK 2, 7. Kolozsvár 2, 8. Craiova 0.

HN-összeállítás

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.