Búcsúmérkőzést játszanak

Idegenbeli mérkőzéssel folytatja a teremlabdarúgó első liga küzdelmeit a Csíkszeredai Imperial Wet, amely a Dunărea Călărași vendége lesz holnap. Egyáltalán nem néznek könnyű meccs elé a csíkiak a szerb játékosokkal megerősített Duna-parti alakulattal szemben. Székelyudvarhelyen két játékost is búcsúztatnak.

Nehéz mérkőzésre számít a csíkiak edző-játékosa Fotó: imperial wet facebook

Két egymást követő hazai mérkőzés után a Csíkszeredai Imperial Wet teremlabdarúgó-csapata a hétvégén idegenben játszik. A keret ma utazik el Călărași-ra, ahol holnap 18 órától lép pályára a helyi Dunărea ellen. Jó hír, hogy a keretben nincsenek eltiltott játékosok, illetve Balog Zsolt Zalán sérülése is rendbe jött, amiért ki kellett hagyja a Galac elleni meccset, így ő is pályára léphet.
A holnapi, 18 órától kezdődő Dunărea Călărași – Csíkszeredai Imperial Wet mérkőzés felvezetőjében Szőcs Loránd edző-játékos azt mondta, nagyon nehéz meccs előtt van a csapat. – A Dunărea Călărași hasonló erőt képvisel, mint a Galaci United, amelyet ráadásul a nyáron szerb játékosokkal erősítettek meg. Ez pedig meg is látszott a Temesvár, illetve Déva elleni meccseken. Ennek ellenére nem adjuk fel, pontokért utazunk el. A Galac elleni meccset szeretnénk megismételni, vagy még arra is egy lapáttal rátenni. Azt a játékot szeretnénk játszani, annyi módosítással, hogy szeretnénk feltolni ellenük a védekezésünket – fogalmazott Szőcs Loránd.
Az FK Székelyudvarhely hazai környezetben lép pályára a Sepsi Futsal ellen vasárnap 19 órától. Különleges találkozó lesz a vasárnap esti, az FK vezetősége, szakmai stábja, játékosok, valamint a szurkolók ekkor mondanak köszönetet és intenek búcsút két meghatározó játékosunknak, Klein Lászlónak és Mihály Zoltánnak. Mindketten utoljára öltik magukra az udvarhelyi mezt, mivel leigazolt játékosok, így pályára léphetnek a bajnoki párharcon, pár perc játékot követően méltatjuk pályafutásukat, megköszönjük az áldozatos munkájukat. Érdekességképp, mindketten szerepeltek mind az FK, mind a Sepsi színeiben, így az ellenlábas is jelezte, ők is méltóképpen mondanak búcsút karrierjüknek.

Darvas Attila