Álarcosbál

59

Kereszténységen innen és túl. A Belső iránytű programsorozat keretében holnap este 7 órától Kovács Zsolt gyergyószárhegyi születésű, kézdimartonosi plébános tart előadást a gyergyószentmiklósi Szent István-plébánia nagytermében Álarcosbál. Kereszténységen innen és túl címmel.

Házaspárok lelkigyakorlata. A Gyulafehérvári Csa­lád­pasztorációs Központ szervezésében lelkigyakorlat lesz házaspároknak Csíksomlyón október 27–29. között Bereczki Silvia segítőnővér kísérésével. Gondolatébresztők, személyes és közösségi ima- és elmélkedési idők, páros és csoportos beszélgetések, kreatív módszerek segítik az élet Istenével, önmagunkkal és egymással való mélyebb találkozást ezen a hétvégén. A program péntek délután kezdődik és vasárnap ebéddel ér véget. Részvételi díj: 30 lej/pár. A lelkigyakorlat ára: 200 lej/pár (30 lej részvételi díj + 70 lej/szállás két éjszakára, 10 lej reggeli, 15 lej vacsora, 25 lej ebéd). Abban az esetben, ha a részt vevő házaspár támogatást igényel (és ezt az űrlapban is jelzi), akkor a teljes ellátás 100 lej/pár (30 lej részvételi díj + 20 lej szállás/pár/két éjszakára + 50 összes étkezés). Részletek: www.csalad.ro.

Kórustalálkozó. Tizedik alkalommal szerveznek kórustalálkozót a székelyudvarhelyi Szent Miklós-plébániatemplomban. Az esemény szombaton délelőtt 10 órakor szentmisével kezdődik, amelyet a kórusok bemutatkozása követ. Meghívott kórusok: a kézdivásárhelyi Kantai Szentháromság templom kórusa; a csíksomlyói kegytemplom kórusa; a sepsiszentgyörgyi Laudate Kamarakórus; a székelyudvarhelyi Szent György-plébánia Psallite Vegyeskara; a székelyudvarhelyi Kis Szent Teréz Iubilate Deo Vegyeskar és a házigazda Musica Sacra Kamarakórus.

Akár ez is tetszhet

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.