A Lacto kettőt nyert

12

Két csapat-, illetve egy egyéni asztalitenisz városi bajnokság zajlott a csíkszeredai magtárban. Csapatban két kategóriában is a Lacto volt a legjobb, egyéniben pedig Kiss Jánosé lett a csíkszeredai bajnoki cím.

Éremmel, oklevéllel jutalmazták a győzteseket

Véget ért a csíkszeredai magtárban tartott városi amatőr asztalitenisz-bajnokság 2016/2017-es idénye, amelyre 12 csapat nevezett több mint 50 játékossal. A bajnokságban oda-vissza alapon játszottak egymás ellen a csapatok.
A bajnokság végeredménye: 1. Lacto (Incze Levente, Tamás- Nagy Jenő, Karda Ervin, Pui Daniel, Szakáli Csaba), 2. Mars (Orosz Attila, Bíró Attila, Farkas Lóránt, Keresztes Árpád, Borbély Károly), 3. Nagymama (Fazakas Gergely, Vitos István, Nyisztor József, Sass Imre, Fancsali Kálmán). A további részt vevő csapatok: Autonet, Sógorok, Krypton, Turbó Csigák, Partnerek, Verejték, Teachers, Vénusz, Nagytaták.
Szintén tizenkét csapatos volt a háromszemélyes csapatbajnokság, az első helyen a Lacto, a második helyen a Nagymama, míg a harmadikon a Sógorok végeztek. További részt vevő csapatok: Autonet, Krypton, Nimbusz, Mars, Partnerek, Verejték, Three Stars, Teachers, Vénusz.
A záró egyéni bajnokságon 24-en vettek részt, ahol első helyen Kiss János, a másodikon Miklós Imre, míg a harmadik helyen Sass Imre és Tamás-Nagy Jenő végeztek, az 5–8. helyen pedig Crăciun Gheorghe, László Levente, Csurulya Gyula és Szántó Lajos végzett.
A nyári szünet szeptember elejéig tart, ősszel pedig elkezdik a 2017/2018-as bajnokságokat a csíkszeredai magtárban.

HN-összeállítás

Hozzászólások lezárva, de 1 | trackbacks és Pingbacks vannak nyitva.